Menu Sluiten

Competitie heren 35+ zondag TCB1 – Sleen 1 22 mei 2022

Zondag was het zover, de wedstrijd tegen Sleen 1. Hoewel de moraal hoog was (eerder verloren tegen Sleen vanwege aanwas nieuwe jeugdiger leden) waren er ook twijfels. De opstelling… Moet Steven wel op één? Heeft weken niet gespeeld, heeft geen ritme. Toine op één? De laatste sporen van Graspop nog zichtbaar aanwezig. Jaap op één?
De druk is hoog en nog niet veel ervaring om te beginnen als eerst geplaatste speler. Nico op één? Zo, voor de leeuwen, al in zijn eerste competitie jaar? Meester op één? Gezien zijn levenservaring en instelling zou het moeten kunnen, maar de jaren beginnen toch ook te tellen.

Al delibererende waren de heren van zondag 1 35+ er nog niet uit. Gelukkig was het nog maar zaterdagmiddag rond de klok van 12…. Op de dag van de wedstrijd was echter de kou uit de lucht. Een weergaloze opstelling, een fantastische mentale voorbereiding en onder prachtige weersomstandigheden stond er werkelijk in no-time de eindstand op papier. 3-3, een knap staaltje omdat we een maand eerder zo kansloos ten onder waren gegaan.

Met dit resultaat was iedereen tevreden (behalve de barcommissie). Sleen keerde niet huiswaarts. Er was geen nazit. Geen ruzie. U bent zojuist getuige geweest van een administratieve afhandeling.

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar versterking in het heren 35+ team. Ben jij die man, die een aardig balletje kan slaan, voel je dan uitgenodigd om deel te nemen aan dit team!