Menu Sluiten

Kantineregelement

Wanneer je lid bent van onze vereniging, dan wordt van je verwacht dat je tenminste 2 keer in het seizoen een kantinedienst draait. Dit is een keuze waar onze vereniging financieel wel bij vaart. Op tijden dat er alcohol geschonken wordt, zal er tenminste één barvrijwilliger worden ingezet. Dit zijn leden die de instructie voor verantwoord alcoholgebruik hebben gevolgd.

De leden van de kantinecommissie zullen je met raad en daad terzijde staan. Schroom niet om hulp te vragen als je niet precies weet wat je moet doen of hoe bepaalde zaken normaliter werken. De kantinecommissie stelt met uiterste zorgvuldigheid een kantinedienstrooster samen. Dit rooster wordt aan het begin van het seizoen via de website verspreid.
Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, dan moet je eerst zelf een vervanger zoeken. Veelal zijn hier andere mensen op de lijst die graag met je van dienst willen ruilen. Noteer de wijziging op het rooster in de kantine. Lukt dit alles niet dan dien je contact op te nemen met de kantinecommissie.

Kantinetijden

Dinsdag, donderdag en vrijdag 19.30 uur – 23.00 uur
Zaterdag en zondag in geval van activiteiten 09.30 uur – 23.00 uur


Kantineprocedure

Er is een uitgebreide kantineprocedure beschreven. Heb je deze niet ontvangen vraag dan na bij de kantinecommissie.