Menu Sluiten

SlotFeest TC Baflo 2017

Wellicht iets gemist?

Waarde tennisvrienden. Het slotfeest van de tennisclub zit er weer op! 2017 is, redelijk waardig, afgesloten.

De middag werd ingeluid met een 10 over rood toernooi; een vorm van biljart; Het weer liet geen tennis toe. Dankzij de vele afzeggers, waar we oprecht van geluk mogen spreken!, duurde dit slechts twee uur. De gemengde stellen speelden allen tegen elkaar. Het meest bijzondere koppel was, ook al dienen we dit anno 2017 heel gewoon te vinden, Henk Holtjer met een transgender lid: Stevana, met een duidelijke overeenkomst met Conchita Wurst. Hoewel de jurk enig overgewicht niet kon verhullen, bleek er sprake te zijn van fraude; zij was Steven Boekschoten, wat niets af deed aan het overgewicht. Er werd met een lach op het gezicht toch redelijk fanatiek gespeeld met als winnaars Kor en Kristel. De anders zo steady spelende Adri kreeg het met haar partner Bob niet voor elkaar om de favorietenrol waar te maken. Toine (stoot zelfs zonder pomerans (dan ben je wel heel erg overtuigd van je eigen kunnen)) en Heidi (die dit-soort-tennisracket nog niet eerder in handen had gehad),  Ria (ook haar eerste ervaring met een keu) en Mus waren aan elkaar gewaagd!

De beloofde hamburgers waren het volgende onderdeel op de lijst van de TAC. Die kwamen er….. maar, gemaakt door Beuving! Het tweede gevalletje van fraude; de TAC had beloofd ze zelf te bakken. Puntje voor de eerst volgende bestuursvergadering?

De maaltijd was nog maar net op, gehaald door de meisjes van Kor en Ria, of het volgende programma onderdeel diende zich aan: de bingo.

Dat dit nog lang geen makkelijk spel is blijkt uit het verrassende verloop. Heidi won de eerste ronde: de horizontale ronde, waarvoor zij een prijs mocht pakken uit de grabbelwasmand. Echter daarna bleek bij het 68ste balletje dat een aantal mensen het expres trage tempo niet bij hadden kunnen benen. Het gemopper van Ria en Hanneke hielp daar ook niet bij. Zo hadden ineens meer mensen al bingo terwijl ze het niet wisten. OPLETTEN!! Jannes bleek een bolletje papier een mooie prijs te vinden. Maar omdat iedereen daar commentaar op had nam hij toch maar een echt cadeau. Toen iedereen een prijs gewonnen had werd het spel nog 1x gespeeld, maar nu, op veler verzoek, in een verhoogd tempo. Weer chaos.

Hoewel DJ Marco heerlijke muziekjes had meegenomen, kwamen de beentjes nauwelijks van de vloer, maar het afsluitende knobbelen was wel weer een groot succes met meester bluffer Alex als preekstalmeester/cabaretier.

Foto’s Slotfeest

Op 14 januari 2018 gaan we weer winterwandelen o.l.v. Jaap Tenthof. Naast de snert zijn er ook tosti’s. Tot dan!!!!!