Menu Sluiten

Tennisles

Inschrijving Tennisles Winter 2020

Beste leden van TC Baflo,

Vanaf nu is Stan Tennis Academie Noord de nieuwe tennisschool bij TC Baflo.

Bij STAN staat in de lessen de balans tussen de twee belangrijkste basis principes, techniek en tactiek centraal. We vinden het belangrijk dat de jeugd de sport leuk vindt en betrokken blijft bij de club, terwijl de jeugd tegelijkertijd een hoger spelniveau behaalt. Bij de volwassenen sluiten we aan bij de wensen van de lesnemer. Dat loopt uiteen van recreatief tot prestatief. Om nog lang het spel te blijven spelen is een juiste techniek nodig om blessures te voorkomen.

De wintertrainingen bij TC Baflo beginnen in de week van 5 oktober 2020. De Lessen zullen op donderdag gegeven worden. Inschrijven kan tot 25 september 2020.

De Noordelijke Tennis Familie

Over de jaren dat wij nu actief zijn in het noorden, zijn de clubs en haar leden een soort familie geworden. ATC Aduard, LTC Lydensee, LTC ODIVIA en TC Mentheda zijn al lid van deze familie. We zijn blij en super enthousiast om vanaf 28 mei 2020 ook in Baflo de lessen te verzorgen.

Materiaal

Tijdens de lessen zijn er vanuit De Tennis Winkel testrackets aanwezig om uit te vinden welk racket bij jou past. Er zijn veel verschillende materialen van rackets tot snaren. Laat je tijdens de les adviseren over wat voor jou de beste keuze is zowel voor jouw spel als preventie van blessures.

Tot op de baan!

Leswekenschema

Prijslijst

>>> Inschrijven <<<

OSAKA