Menu Sluiten

Tennisles

 

Inschrijving open Tennisles Zomer 2020

Beste leden van TC Baflo,

Vanaf nu is Stan Tennis Academie Noord de nieuwe tennisschool bij TC Baflo.

Bij STAN staat in de lessen de balans tussen de twee belangrijkste basis principes, techniek en tactiek centraal. We vinden het belangrijk dat de jeugd de sport leuk vindt en betrokken blijft bij de club, terwijl de jeugd tegelijkertijd een hoger spelniveau behaalt. Bij de volwassenen sluiten we aan bij de wensen van de lesnemer. Dat loopt uiteen van recreatief tot prestatief. Om nog lang het spel te blijven spelen is een juiste techniek nodig om blessures te voorkomen.

De Lessen bij TC Baflo zullen op donderdag gegeven worden.

De Noordelijke Tennis Familie

Over de jaren dat wij nu actief zijn in het noorden, zijn de clubs en haar leden een soort familie geworden. ATC Aduard, LTC Lydensee, LTC ODIVIA en TC Mentheda zijn al lid van deze familie. We zijn blij en super enthousiast om vanaf 28 mei ook in Baflo de lessen te verzorgen.

Nu de maatregelen tegen corona steeds verder worden afgebouwd mag er weer getennist worden. Op 28 mei beginnen de zomerlessen bij TC Baflo. Schrijf je nu in voor de zomerlessen. Dit kan tot 24 mei.

Materiaal

Tijdens de lessen zijn er vanuit De Tennis Winkel testrackets aanwezig om uit te vinden welk racket bij jou past. Er zijn veel verschillende materialen van rackets tot snaren. Laat je tijdens de les adviseren over wat voor jou de beste keuze is zowel voor jouw spel als preventie van blessures.

Tot op de baan!

OSAKA

                        Schrijf je in en doe mee!

INSCHRIJVEN