Menu Sluiten

Tennisles

De inschrijving voor de wintertraining is geopend. Deze winter volg je trainingen op één van de twee volgende buitenlocaties: ATC Aduard en TC Baflo. Ook kan je in de tennishal in Ulrum trainen.
Wanneer de lessen gegeven worden is te vinden in het leswekenschema op de homepage van de website van Stan Naaktgeboren. Neem voor je je inschrijft de voorwaarden en de prijzen pagina even goed door, zodat je op de hoogte bent.
De eerste les vind plaats in de week van 24 t/m 30 oktober 2022. De inschrijving sluit op 3 oktober.
De kans is groot dat je niet kan trainen als je na die datum inschrijft. Indelingen worden uiterlijk 12 oktober gecommuniceerd.

ATC Aduard
Trainingen bij ATC worden op maandag en dinsdag gegeven vanaf 15.30 uur tot 22.30 uur.
Om te trainen bij ATC Aduard dien je lid te zijn van de vereniging. Dit regel je makkelijk zelf via de website van aduardertennisclub.nl

TC Baflo
TC Baflo heeft een mooie buiten locatie waar deze winter de leden van TC Baflo én TC Winsum training volgen op de donderdag tussen 15.30 uur en 22.30 uur. Om training te volgen bij TC Baflo ben je lid bij één van deze twee verenigingen.

Tennishal Ulrum
Training in tennishal Ulrum is voor iedereen toegankelijk. De lessen worden gegeven op de vrijdag tussen 15.30 uur en 22.30 uur. Het lesgeld in tennishal Ulrum is hoger dan de andere locaties. Dit is omdat de binnenbanen door ons gehuurd worden.

Inschrijven
Schrijf je in via onderstaande link. De inschrijving is pas voltooid wanneer het eerste deel lesgeld betaald is.

https://www.stannaaktgeboren.nl/inschrijven